Recept na nejlepší halloweenský punč

KoktejlyLedové nápojeLimonádyNápoje
halloweensky-punc-1639639

Připravte si tento snadný punč na halloweenskou party z třešňového džusu, chilli, skořice a zázvoru a ozdobte ho jedlými tesáky. Pro ty, kteří dávají přednost vodce, přidejte vodku.

Příprava

  • Příprava: 10 minut
  • Vaření: 5 minut
  • Počet porcí: 12 porcí

Ingredience

  • 2 litry třešňové šťávy
  • kůra ze 3 pomerančů, oloupaná škrabkou na zeleninu
  • 1 červená chilli paprička, několikrát propíchnutá, ale ponechaná vcelku
  • 3 tyčinky skořice
  • 10 hřebíčků
  • 6 plátků zázvoru
  • bonbony Drákulovy tesáky

Alkoholický punč

  • 200 ml vodky nebo 25 ml na sklenici

Postup

  1. Višňovou šťávu, pomerančovou kůru, chilli, tyčinky skořice, hřebíček a zázvor dejte do velkého hrnce.
  2. 5 minut povařte a pak vypněte oheň.
  3. Nechte vychladnout a poté dejte do chladu na nejméně 4 hodiny nebo až na 2 dny.
  4. Čím déle necháte, tím intenzivnější bude chuť.
  5. Pokud podáváte malým dětem, vyjměte chilli po několika hodinách.
  6. Až budete chtít šťávu podávat, nalijte ji do džbánu.
  7. Podávejte ve skleněných lahvích nebo sklenicích a do každé vložte brčko.
  8. Pokud přidáváte vodku, udělejte to v této fázi.
  9. Na každou sklenici zavěste sladký tesák.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang