Jalapeño margarita s pikantním nádechem! Nektar z agáve a čerstvá limetka. Pro větší chuť přidejte semínka jalapeño.
Příprava
- Příprava: 10 minut
- Vaření: 10 minut
- Počet porcí: 2 porce
Ingredience
- sůl
- kostky ledu
- 120 ml tequily
- 60 ml triple sec
- šťáva z limetky
- 1 lžíce nektaru z agáve
- ½ jalapeňo papričky, zbavené semínek a nakrájené na kostičky
- 1 limetka nakrájená na klínky
Postup
- Na malý mělký talíř nasypte 1/4 až 1/2 cm soli.
- Navlhčete okraje 2 sklenic na margaritu vodou a ponořte je do soli.
- Naplňte je ledem a dejte stranou.
- Naplňte šejkr ledem.
- Do šejkru nalijte tequilu, triple sec, šťávu z limetky, agávový nektar a jalapeño.
- Přiklopte a silně protřepejte, dokud vnější strana šejkru nezmrzne.
- Sceďte do připravených sklenic.
- Při podávání ozdobte plátky limetky.