smazene-cibulove-krouzky-2

Nejlepší recept na předkrm nebo svačinu. Cibulové kroužky jsou z venku uprostřed křehké a plné sladké cibulové chuti.

Pokud chcete na podzim osvěžit svůj repertoár už nehledejte. Tyto cibulové kroužky jsou přesně to, co potřebujete.

Smažené jednohubky jsou křupavé, uprostřed se rozplývají a jsou plné sladké a pikantní cibulové chuti, která vás donutí chodit si pro další.

Tip: Cibulové kroužky jsou nejlepší teplé. Vychutnejte si každou várku hned, jak ji vyndáte.

Ingredience

  • velká žlutá cibule
  • mouka a vejce
  • strouhanka
  • granulovaná cibule, granulovaný česnek
  • olivový olej
  • mořská sůl

Postup

  1. Nejprve nakrájejte cibuli na 2,5 cm silné plátky. Poté ji rozdělte na kolečka.
  2. V jedné misce smíchejte strouhanku, česnekový prášek, cibulový prášek a sůl. Do druhé mísy rozšlehejte vejce a do další dejte mouku.
  3. Každý cibulový kroužek namočte do mouky a následně do vejce. Nakonec je obalte ve strouhankové směsi.
  4. Kroužky hojně pokapejte olejem a smažte 8 až 11 minut dokud nebudou zlatavě hnědé a křupavé, dokud neusmažíte všechny cibulové kroužky.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang