Ingredience
- 450 g hovězího masa nakrájeného na proužky
 - 1 polévková lžíce sladké papriky
 - 2 lžíce másla
 - 300 ml hovězího vývaru
 - 2 stroužky česneku
 - 2 střední zelené papriky nakrájené na proužky
 - 1 šálek cibule nakrájené na tenké plátky
 - 2 lžíce kukuřičného škrobu
 - 2 lžíce sójové omáčky se sníženým obsahem sodíku
 - 1/3 šálku studené vody
 - 2 čerstvá rajčata, oloupaná a nakrájená na klínky
 - rýže jako příloha
 
Postup
- Posypte maso paprikou.
 - Na velké pánvi rozpusťte máslo na středním ohni. Hovězí maso na něm opečte.
 - Přidejte vývar a česnek. Přikryté vařte 30 minut.
 - Přidejte zelenou papriku a cibuli. Přikryjte a vařte ještě 5 minut.
 - Smíchejte kukuřičný škrob, sójovou omáčku a vodu a vmíchejte do masové směsi.
 - Vařte a míchejte, dokud omáčka nezhoustne.
 - Opatrně vmíchejte rajčata a prohřejte.
 - Podávejte s rýží.