Čestr: otevření zahrádky s grilem a certifikát za péči o čepované pivo

Magazín

Čestr dnes otevíral zahrádku s grilem. Počasí večeři pod širým nebem vysloveně nahrávalo, takže se nedalo odolat. Protože tam, kde vždycky dostanete skvělý kus krávy, budete chtít určitě ochutnat i maso z grilu.

V nabídce byly opravdové lahůdky – tatarák, hovězí i vepřové klobásky, grilovaný bůček, rožněné hovězí, steak z přeštíků a steak z oponky, asi nejvyzdvihovanější Čestrovský kus masa. Vedle toho k dispozici ještě zelný salátek, hořčice, křen a chleba (výborný, s křupavou kůrkou).

Pivní sýr tam byl snad jen pro zachování komplexní nabídky, pro mě úplně zbytečně, do Čestru se prostě chodí na maso. Akce otvíračky – první pivo zdarma – jistě mnohé potěšila.

Dali jsme si rožněné hovězí z pupku v chlebu a vysokou plec z přeštíka. Obojí super, porce velké. Trochu legrace byla s obsluhou grilu, evidentně to bude chtít chvíli na sehrání týmu. Ale to se ve chvíli, kdy customer service začne dělat kuchař, asi musí chápat.

Kromě otevření zahrádky tu ale dnes proběhlo i předání Certifikátu za vynikající péči o čepované pivo od vrchního obchodního sládka Václava Berky (na fotce vlevo) do rukou Tomášovi Karpíškovi, majiteli restaurací Ambiente. Destička teď asi brzo bude viset na vstupních dveřích.

Nešťastná je tady jen poloha zahrády Čestru, vedle silnice to při dopravní špičce není úplně ono, ale co si tak matně pamatuju z loňska, tak během víkendu a později večer je tam úplný klid.

Kategorie:

Magazín

© 2022 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang