Magazín

Café Momenta

Kavárna v centru Brna, kde si lze vychutnat výbornou kávu La Boheme, skvělé dezerty,...

RAW with love

RAW with love je brněnská raw/veganská cukrárna.  Všechny produkty jsou 100% raw, vegan,...

Katrin

Katrin je cukrárna, která se specializuje na zakázkovou výrobu pro různé druhy oslav např....

Dortisimo.cz

Dortisimo je specialista na cukrářské potřeby. Společnost je výhradní zastupitel a...

LANNA

Kavárna LANNA byla pojmenována po významném českobudějovickém rodákovi,...

DEKORDORT

DEKORDORT je prodejna s cukrářskými potřebami, která nabízí mnoho různorodých...

Lahůdky a cukrárna Beruška

Tato cukrárna byla založena v roce 1991 a funguje až dodnes. Všechny produkty jsou podle...

Erhartova cukrárna Vinohradská

Cukrárna ve Vinohradské ulici se drží své tradice receptů již od poloviny 20. století....

Mléčný bar – Svět dortů

Mléčný bar a Svět dortů se zaměřuje, jak je vidět z názvu, hlavně na výrobu...

Mrkev

Mrkev je sladká, lahodná plodina stimulující žaludeční aktivitu, čistící střeva a...

Žlutý vs. červený meloun

Dobře vychlazený meloun je tím nejideálnějším způsobem, jak v horkých letních dnech...

Mrkvové lívanečky s karamelizovanými ořechy a krémem ze smetany a krémového sýra

Dnes jsem se vzbudila úlekem ze strašlivé noční můry. Do našeho bytu vlétlo hejno vrabců...

panna-cotta-2302823

Levandulová panna cotta slazená akátovým medem, s borůvkami, ostružinami a borůvkovým sirupem

Určitě jste si všimli, že trpím zvláštními vlnami neodbytné posedlosti. Nemůžu si...

Rámen – recept

Musím přiznat, že v oblasti asijské kuchyně jsem stále poměrně neznalá. Prošla jsem...

Vánoční sýrová nakládačka

Vánoce se nezadržitelně blíží a my se vám budeme snažit ulehčit vymýšlení dárků pro...

Vanilkovo-makový žloutkový krém s karamelizovanými krutony a ovocem

Mám dojem, že v jednom z minulých příspěvků jsem naši letošní mazancovou situaci...

Perníkový dort s marcipánovým krémem a brusinkovým pyré

Každopádně i přes divoké víření v mé hlavě cítím tu krásnou sváteční perníkovou...

Exotický banánovo-kokosový trhanec

Měla jsem mít státnice. Přesně za 11 dnů. A teď už je nemám. Za poslední týden se toho...

Perníkové latte a karamelový sirup – recept

Zamilovala jsem si perníkové latte. To je tak, když snadno najdete cestu do nejbližší...

Kukuřično-amarantová kaše s kapkou růžové vody

Pamatujete, jak jsem se někdy v minulém nebo předminulém příspěvku radovala, že jsem už...

pecivo-8208224

Jarní detoxikace – je potřeba vyhnout se pečivu?

Detoxikace. Pojem, který se v posledních letech skloňuje ve všech pádech a je stálicí...

Pošírování

Slovo pošírovat, které označuje naši další techniku přípravy jídla, pochází...

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang