Tato omáčka na hamburgery má pikantní chuť, která se hodí na sendviče nebo jako dip na smažení.
Příprava
- Příprava: 5 minut
- Přídavný čas: 1 hodina
- Celkem: 1 hodina 5 minut
- Počet porcí: 20 (2 a 1/2 šálku)
Ingredience
- 1 šálek majonézy
- ½ šálku kečupu
- ¼ šálku připravené žluté hořčice
- 2 lžičky sušené mleté cibule
- ¼ lžičky sušeného mletého česneku
- ⅛ lžička bílého octa
- pálivá omáčka podle chuti
- ochucený pepř podle chuti
Postup
- V míse vyšlehejte majonézu, kečup, hořčici, cibuli, česnek a ocet.
- Dochuťte pálivou omáčkou a pepřem.
- Přikryjte a před podáváním nechte vychladnout alespoň 1 hodinu.