Ollies

Magazín

Ollies je cukrárna v Olomouci s příjemným posezením a ochotnou obsluhou. Výrobky jsou vyráběny z čerstvých surovin nejvyšší kvality bez chemických a umělých látek. Základy cukrárny sahají až do roku 1999. Cukrárna nabízí dorty, zákusky, sladké pečivo, makronky a zmrzliny.

Ollies je jedinečná cukrárna, která nabízí širokou škálu sladkých dobrot. Na trhu funguje již řadu let. Hlavním cílem cukrárny je nesejít z cesty kvality, originality, čerstvosti, vynalézavosti a zdravých surovin pro udržení přízně zákazníku. Originální přístup a jedinečná chuť dezertů je důvodem návštěvy tohoto místa.

První zákazníci zde mohli poprvé ochutnat tiramisu v roce 1999, které se vyprodalo do 4 hodin. To byla předzvěst toho, že Ollies bude oblíbené. V Ostravě se tou dobou prodávaly pouze tradiční české zákusky. Italské receptury tak přilákaly davy zákazníků. 

Cukrárnu Ollies dnes vedou potomci zakladatelů. Nabídku zákusků rozšířili tak, že se zde denně vyrobí téměř 200 kusů dortů.

Cukrárnu se stejným jménem je možné nalézt v Ostravě například v obchodním centru Avion Shopping Park. Ollies se stal totiž kvalitním řetězcem cukráren, které jsou nejen oblíbené pro vynikající zákusky, ale i z důvodu milé obsluhy.

Za vznikem řetězce cukráren stojí Ivo a Olga Gondkovi, nyní v tom pokračují jejich potomci, dcera Tereza a syn Jakub. Ti nabídku zákusků rozšířili a dnes je tu k mání přes více než 25 druhů dortů. Podle tradiční italské receptury se tu upeče denně téměř 200 kusů dortů.

Kategorie:

Magazín

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang