Vepřový vývar – nejlepší recept
Proč vepřový vývar? Vepřové kosti z pastevního chovu jsou levnější než kosti z...
Do každého poctivého vývaru, ať už drůběžího nebo hovězího, neodmyslitelně patří i knedlíčky, nudle nebo noky. Knedlíčky jsou nejčastěji dělané z jater, a jsou tak výtečným pokrmem z vnitřností, a pokud se dobře ochutí, málokdo pozná, že jsou knedlíčky právě z jater.
Domácí nudle nebo noky do polévky nejsou nijak náročné, je pouze důležité u nudlí dobře rozválené a proschlé těsto. Noky se naopak hodí i do krémových polévek, zpravidla jsou připravované z vajíčka, mouky a trochu soli.
Vepřový vývar – nejlepší recept
Proč vepřový vývar? Vepřové kosti z pastevního chovu jsou levnější než kosti z...
Rychlá a snadná polévka s vaječným kapáním – recept
Tato snadná polévka s vaječným kapáním je hotová za méně než 15 minut. Připravuje se z...
Vydatná zeleninová polévka – nejlepší recept
Máte pocit, že je v zimě těžší dostat do sebe zeleninu? V létě máte chuť na smoothies a...
Recept – rajčatová polévka
Ingredience: ½ cibule2 lžíce hladké mouky1 plechovka rajčat4 lžíce namočených...
Zeleninová polévka s quinoou – recept
Polévky jsou skvělým způsobem, jak zkonzumovat zase o nějaký ten kousek zeleniny navíc. Pro...
© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang