recept-na-chili-v-pomalem-hrnci

Chili v pomalém hrnci je vynikající pikantní pokrm, který si připravíte opravdu snadno – stačí vám jen pár ingrediencí a pomalý hrnec. Tak směle do toho.

Příprava

  • Příprava: 15 minut
  • Vaření: 8 hodin 10 minut
  • Celkem: 8 hodin 25 minut

Ingredience

  • Mleté hovězí (0,5 kg)
  • Nakrájená cibule (3/4 hrnku)
  • Nakrájený celer (3/4 hrnku)
  • Zelená paprika (3/4 hrnku)
  • Drcený česnek (2 stroužky)
  • Tomatový protlak (2 plechovky)
  • Fazole ve šťávě (1 plechovka)
  • Okapané fazole (1 plechovka)
  • Fazole se šťávou (1 plechovka)
  • Chili v prášku (1/2 lžičky)
  • Sůl (1 lžička)
  • Sušená bazalka (3/4 lžičky)
  • Sušené oregano (3/4 lžičky)
  • Sušená petržel (1/2 lžičky)
  • Pepř (1/4 lžičky)
  • Pálivá omáčka (1/8 lžičky)

Postup

  1. Mleté hovězí osmažte dohněda v pánvi na středním plameni 8-10 minut.
  2. Přemístěte hovězí do pomalého hrnce a smíchejte s fazolemi, kořením a pálivou omáčkou.
  3. Přikryjte a vařte na nejnižší stupeň 8 hodin.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang