Recept na horkou italskou klobásu

Hlavní jídlaSlané receptyUzeniny

Tento recept na horkou italskou klobásu je vynikající do omáčky na špagety, na pizzu nebo jako karbanátky a hamburgerové placičky.

Ingredience

  • 9 kg mletého vepřového masa
  • ½ šálku mleté papriky
  • ¼ šálku česnekové soli
  • 2 lžíce soli
  • 1 lžíce mletého černého pepře
  • 1 šálek rostlinného oleje
  • 1 lžíce anýzového semínka
  • 1 lžíce fenyklového semínka
  • ⅛ šálek červených pepřových vloček

Recept je na 1,5 kg.

Postup

  1. Ve velké míse smíchejte vepřové maso, papriku, česnekovou sůl, sůl a černý pepř.
  2. Dejte stranou.
  3. Olej, anýzové semínko, fenyklové semínko a vločky červené papriky vložte do mixéru nebo kuchyňského robotu.
  4. Dobře promíchejte.
  5. Nalijte na vepřovou směs a promíchejte, dokud se dobře nespojí.
  6. Přikryjte a nechte v chladničce, dokud se chutě nespojí, přibližně 24 hodin.
  7. Klobásu zmrazte v uzavíratelných plastových sáčcích v požadovaných porcích.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang