Křupavý pangasius – Recept

Hlavní jídlaMinutkyRybySlané receptySumec

Ingredience

  • 4 filety z pangasia
  • 1 velký sáček slaných česnekových brambůrků
  • 100 g tvrdého sýra
  • grilovací koření
  • hladká mouka
  • pivo 10°
  • 1 vejce

Postup

Filety mírně osolíme a potřeme kořením. Brambůrky nahrubo rozdrtíme a smícháme s nastrouhaným tvrdým sýrem. Filety poprášíme moukou a namočíme do vajíčka rozšlehaného s trochou piva. Obalíme v brambůrkové směsi, vložíme do vymazaného pekáče a pečeme v troubě vyhřáté na 200°C asi 20 minut dozlatova. Jako přílohu lze použít pečené brambory s rozmarýnem, ovšem hodit by se měla jakákoliv forma přílohy z brambor.

IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang