Uzené a nakládané ryby

Voňavé a šťavnaté vyuzené či konzervované ryby, které mají specifickou chuť a jsou skvělé za každé situace. Navíc naložit či vyudit ryby není nic náročného a zvládne to každý i doma.

Nejvíce oblíbenými uzenými rybami jsou zajisté makrely, které jsou známé svou výraznou chutí a tučností. Uzené se dají také jíst i pstruzi či kapři.

Uzené ryby jsou určené především k okamžité spotřebě, kdy jsou skvělé jen samotné s čerstvým pečivem nebo jsou vhodné do rybí pomazánky, především sardinky či tuňák.

Další kategorie

Jednoduché sushi

Příprava: 40 minutVaření: 15 minutNáročnost: snadnéPorce: 6 Ingredience na rýži 300...

Maki Sushi

Příprava: 15 minutVaření: 10 minutCelkem: 25 minutPorce: 3 Ingredience na rýži 2 hrnky...

Jemná jarní pórková polévka s uzeným lososovitým pstruhem

Už týden je jaro a počasí na to dneska teda vůbec nevypadá. Tak si jej vykouzlete alespoň...

Český kapr

Již řadu let se v hotelu Zvíkov na Zvíkovském podhradí koná soutěž Český kapr. Soutěž...

Pomazánka z uzeného pstruha podle Jamieho

Recepty Jamieho Olivera jsou původní, překvapivé a zdravé. Kdo umí číst, umí...

mamma-bruschetta-4488784

10 bruschetových variací

Zde jsou oblíbené italské kombinace známé bruschety. Základ je stále stejný –...

bageta_kruti_kulicky-1024x651-1103780

Hotovo do 15 minut – Norsko-libanonská fúze

Bageta s uzeným lososem a čerstvým sýrem je notoricky známá a oblíbená, není se čemu...

Deset deka tresky a dva rohlíky

Existuje-li něco jako „ikonická snídaně,“ pro Bratislavana staršího třiceti pěti let...

Losos vs. pstruh lososový

Jezte ryby, jsou zdravé – záleží ale na tom, kterou studii zrovna čtete. Experti se...

Bramborové placky s bylinkovým tvarohem a uzeným lososem

Lehké hlavní jídlo, chuťovka nebo pohoštění pro návštěvu. Bramborové placky jsou...

thumbnail_4227670_bageta_francouzska_0683_200_mm-300x195-4638369

Francouzi, ti umí žít!

Pidiseriálek o plněných bagetách zakončím stylově tam, kde se bageta zrodila. Tolik dobrot,...

Rillete s marinovanou cuketou a medovo-hořčicovou omáčkou

Rillette je masová pomazánka, která patří ke specialitám francouzské gastronomie....

© 2022 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang