Treska

Treska je velmi oblíbenou rybou především pro pokrmy připravované pro děti. Tresčí maso je velmi jemné a snadno se rozpadá, proto je nejlepší tepelná úprava v páře, případně na pánvi či na grilu.

Treska se dá také hojně využít k uzení. Oblíbenou delikatesou jsou také tresčí játra a z tresky jsou vyráběny i velmi oblíbené tyčinky surimi, které jsou využívány na pomazánku či do sushi.

Další kategorie

Ryba a hranolky ve fritéze

Recept na rybu a hranolky ve fritéze

Vyzkoušejte tuto jednoduchou rybu s hranolky. Rybí filety mají bezstarostnou povrchovou...

uzena-treska-s-ryzi

Recept na uzenou tresku s rýží

Dokonalý pokrm, pokud jste se předešlý den přejedli - teplý a s výraznou, ale...

Rybí polévka

Recept na rybí polévku chowder

Krémová rybí polévka s treskou nebo bílou rybou, bramborami, cibulí, škeblovou šťávou a...

Mahi Mahi s citrónovo-česnekovou omáčkou – recept

Snadný recept na rybu Mahi Mahi. Jednoduchý a nesmírně chutný způsob přípravy a...

treska v pivnim testicku

Recept na tresku v pivním těstíčku

Tento recept na rybu v pivním těstíčku je skvělý, který se velmi snadno...

Recept na dokonalé rybí koláčky

Recept na dokonalé rybí koláčky, které jsou vločkové, zlatavé a plné lahodných ryb....

rybi-kolac

Snadný recept na rybí koláč

Tento jednoduchý rybí koláč připravíte snadno a rychle. Rozdělte ho do formiček a zmrazte...

pecena-treska

Recept na skvělou pečenou tresku na citronu a česneku

Lahodná, vláčná a křehká treska pečená v troubě, přelitá decentní citronovo-máslovou...

Bouillabaisse – recept

Bouillabaisse je tradiční provensálská rybí polévka, původem z přístavu města Marseille....

Treska s červeným zelím a fenyklem

Vitamín D můžeme doplnit kvalitními výživovými doplňky, a především vhodnou stravou....

Zelené kari s treskou, žampiony a lilkem

Poslední dobou mě hodně baví ostrá jídla, která jsou laděná trošku do Asie. Miluju v...

Deset deka tresky a dva rohlíky

Existuje-li něco jako „ikonická snídaně,“ pro Bratislavana staršího třiceti pěti let...

Filet z tresky s bramborovo – dýňovým pyré

Ingredience omytý a osušený filet z mořského vlka 150 golej na pečení 5...

Treska v krustě

Treska v krustě Ingredience na jednu porci: 1 omytý a osušený filet z tresky 150-200 g2...

mercato-ryba-5382051

Pro děti – Treska v krustě

Ingredience jsou na 1 porci: 1 omytý a osušený filet z tresky - 150-200 g2 lžíce...

Treska zapečená s jogurtem a rajčatovou šťávou

Ingredience na zapečenou rybu: filet tresky 150 g½ polévkové lžíce oleje½ polévkové...

Tresčí játra od táty

Vajíčka naměkko a tresčí játra s cibulkou. Konzistence, chuť, kostička čerstvé cibulky,...

© 2022 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang