Recept na nejlepší Tater Tots ve slanině

Bramborová jídlaSlané recepty
Tater Tots zabalené ve slanině

Jednoduchý recept na Tater Tots připravíte za půl hodiny.

Příprava

  • Příprava: 15 minut
  • Vaření: 15 minut
  • Celkem: 30 minut
  • Počet porcí: 6

Ingredience

  • 12 plátků slaniny, příčně rozříznuté na poloviny
  • 24 zmrazených bramborových nugetek (například Tater Tots), částečně rozmražených
  • 4 plátky ostrého sýra čedar, každý nakrájený na 6 malých kousků
  • 3 lžičky pálivé omáčky (např. Frank’s RedHot) nebo podle chuti
  • 24 párátek

Postup

  1. Předehřejte troubu na 230 °C.
  2. Plech na pečení vyložte pečicím papírem.
  3. Každý plátek slaniny položte na pracovní plochu.
  4. Do středu každého plátku slaniny položte bramborový nuget.
  5. Uprostřed každého bramborového nugetu udělejte zářez a do zářezu vložte kousek sýra čedar.
  6. Každou nugetku potřete trochou pálivé omáčky.
  7. Každou nugetku omotejte slaninou, zajistěte párátkem a přeneste na připravený plech.
  8. Pečte v předehřáté troubě, dokud nejsou nugety propečené a slanina křupavá, 15 až 20 minut.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang