
Toto kuře s parmezánovou krustou a majonézou je nejjednodušší a nejchutnější způsob, jak upravit kuřecí prsa na rychlou večeři. Stačí je potřít majonézou, posypat parmezánem a strouhankou a zapéct. Večeře bude hotová za 30 minut nebo méně.
Ingredience
- ½ šálku majonézy
- ¼ šálku strouhaného parmezánu
- 4 kuřecí prsa
- 4 lžičky strouhanky ochucené italskými bylinkami
Postup
- Předehřejte troubu na 220 °C.
- Majonézu a parmezán smíchejte ve střední misce, dokud se dobře nespojí.
- Kuřecí prsa rozložte na plech. Rovnoměrně je potřete majonézovou směsí a posypte strouhankou, aby se obalily.
- Pečte v předehřáté troubě, dokud kuře na povrchu nezezlátne a nebude propečené, asi 20 minut.