Recept na kuřecí maso v parmezánové krustě

Drůbeží masoHlavní jídlaKuřecí masoMasoSýry
kureci-v-parmazanove-kruste

Toto kuře s parmezánovou krustou a majonézou je nejjednodušší a nejchutnější způsob, jak upravit kuřecí prsa na rychlou večeři. Stačí je potřít majonézou, posypat parmezánem a strouhankou a zapéct. Večeře bude hotová za 30 minut nebo méně.

Ingredience

  • ½ šálku majonézy
  • ¼ šálku strouhaného parmezánu
  • 4 kuřecí prsa
  • 4 lžičky strouhanky ochucené italskými bylinkami

Postup

  1. Předehřejte troubu na 220 °C.
  2. Majonézu a parmezán smíchejte ve střední misce, dokud se dobře nespojí.
  3. Kuřecí prsa rozložte na plech. Rovnoměrně je potřete majonézovou směsí a posypte strouhankou, aby se obalily.
  4. Pečte v předehřáté troubě, dokud kuře na povrchu nezezlátne a nebude propečené, asi 20 minut.
IngredienceRecept

© 2023 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang