Kuřecí minutkový guláš – Recept

Drůbeží masoHlavní jídlaKečupyKuřecí masoMasoOmáčky

Ingredience

  • 300 g vykoštěného kuřecího masa
  • 40 g oleje
  • 20 g másla
  • 100 g kapie
  • 3-4 lžíce kečupu
  • mletá paprika
  • sůl
  • feferonky

Postup

Kuřecí maso pokrájíme přes vlákna na hranolky, vložíme na pánvičku s rozehřátým olejem a prudce osmažíme za stálého míchání. Po dvou minutách přidáme pokrájené kapie, kečup, pokrájené feferónky, okořeníme mletou paprikou, osolíme a za stálého míchání, krátce podusíme. Hned podáváme s dušenou rýží nebo opečenými brambory a se zeleninovým salátem.

IngredienceRecept

© 2022 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang