Mušle svatého Jakuba – recept
Mušle svatého Jakuba jsou klenot. A taky se podle toho odvíjí cena. A nebojte, není to...
Mořské plody, které byly k dispozici pouze v přímořských oblastech, jsou v současné době velmi dobře dostupné téměř všude. Mořské plody se dají sehnat jak čerstve zachlazené, tak i mražené.
Příprava mořských plodů je, ačkoliv to tak nevypadá, velmi jednoduchá a především rychlá. Mořské plody by se měly servírovat nepřeplácané, bez nějakých marinád, postačí pouze bylinky a citronová nebo limetková šťáva.
Mezi nejoblíbenější mořské plody patří krevety, které se dají udělat samotné nebo se špagetami. Krevety se také dají naložit i do chilli a jsou tak velmi pikantní.
Dalšími, už ne tolik oblíbenými, mořskými plody jsou chobotnice či kalamáry, které se dají smažit a podávat tak s hranolkami nebo se salátem a dressingy či dipy.
Mušle svatého Jakuba – recept
Mušle svatého Jakuba jsou klenot. A taky se podle toho odvíjí cena. A nebojte, není to...
Salát z Argentinských krevet s avokádem
Ingredience Argentinské krevetyhodně zralé avokádojaponská majonéza (jde použit i...
Slávky na bílém víně
Ingredience 500 g sláveklžíce olivového oleje200 ml bílého vínačervená cibulka2...
Celozrnné špagety s argentinskými krevetami, česnekem a limetkou
Celozrnné špagety s argentinskými krevetami, česnekem a limetkou Ingredience na dvě...
Gratinovaný humr Thermidor
Humr Thermidor je jedním z klasických receptů francouzské kuchyně. Vytvořil ho...
Krevety aglio olio
Mnoho lidí mořské plody buď miluje nebo nenávidí. Tak nějak nic mezi tím. Od nenávisti k...
© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang