
Omáčka Tisíc ostrovů patří mezi populární zálivky, které můžete použít na pestrou škálu nejrůznějších salátů. S pomocí našeho receptu si omáčku Tisíc ostrovů připravíte snadno a rychle.
Příprava
- Příprava: 10 minut
- Celkem: 10 minut
Ingredience
- Majonéza (1 hrnek)
- Nakrájená cibulka (1/4 hrnku)
- Kečup (2 lžíce)
- Lák z okurek (2 lžíce)
- Šťáva z citronu (1 lžička)
- Sladká paprika (1/2 lžičky)
- Sůl (1/4 lžičky)
Postup
V malé misce důkladně a opatrně smíchejte všechny ingredience. Umíchejte omáčku dohladka a přemístěte do zavařovací sklenice. Pevně uzavřete sklenici víkem a uložte na 24 hodin do ledničky, aby se všechny ingredience důkladně uložily. Domácí omáčka Tisíc ostrovů vám vydrží v ledničce po dobu až jednoho týdne.