Vepřová pečeně – nejlepší recept
Voňavá vepřová pečeně patří k nejlepším jídlům, které lze nabídnout hostům....
Znojemská omáčka, velmi chutná a jednoduchá omáčka, které dodává skvělou chuť zavařená okurka. Znojemská omáčka je také známá pod pojmem znojemská pečeně, která je připravována z vepřového masa, kdy nejvhodnější je vepřová plec či kýta.
Znojemská omáčka bývá nejčastěji podávána s knedlíky či s rýží. Pro pikantnější chuť omáčky je možné přidat i trochu hořčice. Ovšem velmi stěžejní je pro omáčku použitá cibule, které by mělo být v omáčce dostatek.
Vepřová pečeně – nejlepší recept
Voňavá vepřová pečeně patří k nejlepším jídlům, které lze nabídnout hostům....
Recept – okurková omáčka
Okurková omáčka je oblíbeným doprovodem k různým druhům masitých, i zeleninových...
Recepty – znojemská omáčka z čerstvých okurek
Ingredience: 500 ml zeleninového vývaru2 lžíce másla2 lžíce mouky3 zrnka pepřesůl3...
Recept – znojemská omáčka se sterilovanými okurkami
Ingredience: 500 ml zeleninového vývaru2 lžíce másla2 lžíce mouky3 kuličky pepřesůl3...
Recept – okurková omáčka se smetanou
Ingredience: 50 g másla50 g hladké mouky3 kyselé okurkykyselá smetanacitronová šťáva½...
© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang