Recept – čevabčiči z vepřového masa

Hlavní jídlaMasoSlané receptyVepřové maso

Ingredience:

  • 400 g vepřového masa z plece
  • 1 houska, mléko
  • ½ lžičky soli
  • několik stroužků česneku
  • 1 lžička mleté papriky
  • ½ lžičky drceného kmínu
  • ½ lžičky mletého červeného pepře
  • hladká mouka
  • tuk na smažení
  • hořčice
  • cibule

Postup:

Vepřovou plec umeleme s nakrájenou a namočenou houskou, osolíme, okořeníme (pepř, paprika, kmín), přidáme utřený česnek a směs dobře promícháme.

Z masa vytvarujeme válečky a na rozpáleném tuku smažíme dohněda.

Čevabčiči podáváme s vařeným nebo opékaným bramborem.

IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang