restovane-zelene-fazolky

Tento recept na restované zelené fazolky je rychlý a snadný způsob přípravy čerstvých zelených fazolek, který je hotový za pouhých 10 minut. Snadno ho můžete vylepšit cibulí, čerstvým česnekem nebo houbami – popusťte uzdu své fantazii. Tento recept se dobře hodí také k čerstvému chřestu.

Ingredience

  • 1 a ½ lžíce olivového oleje
  • 340 g čerstvých zelených fazolek, oříznutých
  • ½ lžičky cibulové soli
  • ½ lžičky česnekové soli
  • ½ lžičky česnekového prášku
  • čerstvě mletý pepř podle chuti

Postup

  1. Na pánvi na středním ohni rozehřejte olivový olej. Přidejte zelené fazolky, cibulovou sůl, česnekovou sůl, česnekový prášek a černý pepř.
  2. Vařte a míchejte, dokud nedosáhnete požadované měkkosti, 5 až 10 minut.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang