Slané pečivo

Slané pečivo skrývá všechny různé druhy, od rohlíků a housek až po slané drobné pečivo. Základem pro dobré slané pečivo je disponovat kvalitními surovinami a správným postupem při přípravě.

Velkým pomocníkem při výrobě slaného pečiva je zajisté domácí pekárna, která dokáže připravit lahodné domácí pečivo. Skvělý je z chléb z pekárny, který má křupavou kůrku a každý si ho může udělat dle vlastní chuti.

Další kategorie

Žitní šneci

Tyto ruličky obstojí jako svačinka i jako pohoštění. Na svačinku je lepší udělat...

Vícezrnné není celozrnné

Výrobci potravin často nabízí vícezrnné pečivo místo zdraví prospěšnějšího...

Pomazánka z pečeného květáku

Jsou recepty, které se vám zdají na první pohled podezřelé. „To nemůže fungovat,“...

Nečekaný salát z čekanky

Salátová čekanka je jeden z těch druhů zeleniny, ke kterým nemáme příliš velkou...

Rustikální bulka se smaženicí z lesních hub

Češi jsou svou vášní pro houbaření známí snad po celém světě. Proto nikoho...

thumbnail_4227670_bageta_francouzska_0683_200_mm-300x195-7408963

Rustikální bageta s Chorizem

Při pohledu z okna na téměř holé větve stromů už pomalu zapomínáme na krásné,...

Medvědí pesto s dýňovými semínky podávané na dýňové kostce

Teď je doba, kdy „v tom správném“ lese narazíte na zelené koberce medvědího česneku....

Hotovo do 15 minut – Pizzageta

Pizzageta. Rychlejší než objednat pizzu, dokonalé, když nestihnete nakoupit. Vždy je v...

Láskyplné vaječné bagetky

Není nic krásnějšího než víkendová snídaně připravená s láskou, jejíž vůně...

4201630_multicerealni_croissant_2706_200_mm-300x239-6316776

Multicereální croissant s řeřichou a domácím čerstvým sýrem

Zásoby zeleniny na zimu pomalu docházejí a vaše tělo volá po vitaminech? Zasaďte si...

thumbnail_4227670_bageta_francouzska_0683_200_mm-300x195-4638369

Francouzi, ti umí žít!

Pidiseriálek o plněných bagetách zakončím stylově tam, kde se bageta zrodila. Tolik dobrot,...

Pomazánka z červené řepy a slunečnicových semínek

Kalorická hodnota pomazánky vychází na 1 000 kJ na 100 g. Máslo má při stejné gramáži 3...

4201630_multicerealni_croissant_2706_200_mm-300x239-6316776

Croissant s poctivým uherákem

Pravý je jenom jeden – ten od segedínské firmy Pick. Za svou skvělou chuť vděčí zčásti...

stihlejsi_jednohubky_z-kornbagety-1024x729-6370383

Viva Italia

Což takhle čerstvé rajče, voňavé a ještě teplé od sluníčka, pikantní olivy, omamné...

trizrnny_toastovy_chleb_s-avokadem-1024x666-3913382

Hotovo do 15 minut – toast s avokádem

Toast s avokádem je zdravější alternativou klasického toastu s máslem. Ne všichni však...

Recept – marinované maso na pánvi

Ingredience: maso (kuřecí, vepřové, králičí i rybí filety)vejcečesnekolejsolamyl...

4007092_toust_trizrnny_5951_200_mm-300x270-5945665

Ďábelské tousty – Recept

Ingredience 4 krajíce chleba4 krůtí prsapepřsůlčesnekkečuptatarkachilli...

Jednoduché topinky – recept

Ingredience 10 dkg salámu (jakéhokoliv)8 krajíců chleba na topinky16 plátků sýra4...

4007092_toust_trizrnny_5951_200_mm-300x270-2737927

Ďábelské tousty

Ingredience 4 krajíce chleba4 krůtí prsapepř, sůl, česnekkečuptatarkachilli...

Jadranské topinky I. – recept

Ingredience 200 g vepřové kýtysůl a pepřcibuleplnotučná hořčicekečup4 krajíčky...

Recept – čorba

Ingredience: cibulemrkevmletá paprikabramborykuřecí masoosolený...

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang