Recept na zvěřinovou pečeni v pomalém hrnci

Hlavní jídlaMasoPomalý hrnecZvěřina
zverinova-pecene-v-pomalem-hrnci

Zvěřinová pečeně v hrnci, pomalu vařená s cibulí, krémovou houbovou polévkou a kořením. Je to jednoduchý a chutný způsob, jak si vychutnat zvěřinu.

Ingredience

  • 1,4 kg vykostěné zvěřinové pečeně
  • 1 velká cibule nakrájená na plátky
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžíce worcestrové omáčky
  • 1 lžíce česnekové soli
  • ¼ lžičky mletého černého pepře
  • 1 balení (28 g) suché cibulové polévkové směsi
  • 1 plechovka (310 g) kondenzované houbové polévky

Recept je na 6 porcí.

Postup

  1. Očistěte zvěřinovou pečeni a vložte ji do pomalého hrnce.
  2. Pokryjte ji plátky cibule a posypte sójovou omáčkou, worcestrovou omáčkou, česnekovou solí a pepřem.
  3. V malé misce smíchejte cibulovou polévkovou směs a kondenzovanou polévku.
  4. Směs nalijte na zvěřinu.
  5. Přikryjte a vařte na nízkém stupni po dobu 6 hodin.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang