Recept – vepřové kotlety s Dijonskou hořčicí

Hlavní jídlaMarinádyMasoMinutkySlané receptyVepřové maso

Ingredience:

  • vepřové kotlety
  • 2 vejce
  • 1 lžička oregana
  • sůl
  • pepř
  • dijonská hořčice
  • 2 čerstvé housky
  • 20 dkg nastrouhaného eidamu

Postup:

Smícháme našlehaná vejce s lžičkou hořčice, oregana a špetkou soli a pepře.

Housky nameleme na čerstvou strouhanku a promícháme s nastrouhaným eidamem.

Kotlety naklepeme a obalíme ve směsi a následně obalíme ve strouhance s eidamem.

Smažíme na silné vrstvě rozpáleného oleje.

Podáváme s čerstvým salátem a celozrnnou bagetou.

IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang