
Tresčí játra od táty
Tresčí játra jsou typem oleje z rybích jater, který se již po staletí používá jako...
Treska je velmi oblíbenou rybou především pro pokrmy připravované pro děti. Tresčí maso je velmi jemné a snadno se rozpadá, proto je nejlepší tepelná úprava v páře, případně na pánvi či na grilu.
Treska se dá také hojně využít k uzení. Oblíbenou delikatesou jsou také tresčí játra a z tresky jsou vyráběny i velmi oblíbené tyčinky surimi, které jsou využívány na pomazánku či do sushi.
Tresčí játra od táty
Tresčí játra jsou typem oleje z rybích jater, který se již po staletí používá jako...
Recept na rybu a hranolky ve fritéze
Vyzkoušejte tuto jednoduchou rybu s hranolky. Rybí filety mají bezstarostnou povrchovou...
Recept na rybí polévku chowder
Krémová rybí polévka s treskou nebo bílou rybou, bramborami, cibulí, škeblovou šťávou a...
Mahi Mahi s citrónovo-česnekovou omáčkou – recept
Snadný recept na rybu Mahi Mahi. Jednoduchý a nesmírně chutný způsob přípravy a...
Snadný recept na rybí koláč
Tento jednoduchý rybí koláč připravíte snadno a rychle. Rozdělte ho do formiček a zmrazte...
Recept na skvělou pečenou tresku na citronu a česneku
Lahodná, vláčná a křehká treska pečená v troubě, přelitá decentní citronovo-máslovou...
Bouillabaisse – recept
Bouillabaisse je tradiční provensálská rybí polévka, původem z přístavu města Marseille....
© 2025 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang