Jižanské krevety s krupicí – recept
Ingredience 2 šálky kuřecího vývaru se sníženým obsahem sodíku2 šálky 2% mléka1/3...
Krevety jsou nejoblíbenějšími mořskými plody. Nejvíce populární jsou samozřejmě krevety tygří.
S krevetami se dá v kuchyni pracovat mnoha způsoby, ať už je pouze ogrilovat nebo blanšírovat, smažit či vařit.
Skvělé jsou připravené na másle či na ghí, lehce okořeněné chilli, pepřem, kapkou olivového oleje a trochu soli. Podávané s těstovinami, nejčastěji špagety či tagliatelle.
Přidat se mohou ke krevetám i nakrájená rajčata, zakápnutá limetkovou šťávou, či marinádou a promíchaná s rukolou a špenátem, zasypaná parmezánem.
Oblíbeným pokrmem je také krevetový koktejl nebo různé druhy salátů či oblíbená směs paella s rýží a zeleninou.
Jižanské krevety s krupicí – recept
Ingredience 2 šálky kuřecího vývaru se sníženým obsahem sodíku2 šálky 2% mléka1/3...
Bouillabaisse – recept
Bouillabaisse je tradiční provensálská rybí polévka, původem z přístavu města Marseille....
Pico de gallo s grilovanými krevetami
Nechte se inspirovat zdravými a navýsost chutnými recepty a zpestřete si nejen nadcházející...
Salát z Argentinských krevet s avokádem
Ingredience Argentinské krevetyhodně zralé avokádojaponská majonéza (jde použit i...
Celozrnné špagety s argentinskými krevetami, česnekem a limetkou
Celozrnné špagety s argentinskými krevetami, česnekem a limetkou Ingredience na dvě...
Krevety aglio olio
Mnoho lidí mořské plody buď miluje nebo nenávidí. Tak nějak nic mezi tím. Od nenávisti k...
© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang