Recept na filety z tilápie obalené v parmezánu

Hlavní jídlaRyby
Filety z tilápie obalené v parmazánu

Tento recept na tilápie obalené v parmezánu je rychlý, snadný a velmi chutný.

Příprava

  • Příprava: 10 minut
  • Vaření: 10 minut
  • Celkem: 20 minut
  • Počet porcí: 4

Ingredience

  • ¾ hrnku strouhaného parmezánu
  • 1 lžíce nasekané čerstvé petrželky
  • 2 lžičky papriky
  • sůl a mletý černý pepř podle chuti
  • 4 filety z tilápie
  • 1 kapka olivového oleje

Postup

  1. Předehřejte troubu na 200 °C. Plech na pečení vyložte alobalem.
  2. V mělké misce prošlehejte parmezán, petrželku, papriku, sůl a pepř.
  3. Filety z tilápie potřete olivovým olejem a vtlačte je do směsi parmezánu. Obalené filety rozložte na připravený plech.
  4. Pečte v předehřáté troubě, dokud se ryba nebude snadno vločkovat vidličkou, 10 až 12 minut.

Kategorie:

Hlavní jídla | Ryby
IngredienceRecept

© 2022 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang