
Připravte si tento snadný nepečený cheesecake, když máte chuť na sladké, ale v troubě zrovna není místo. Lahodné krémové náplni jen těžko odoláte.
Ingredience
- 2 balení smetanového sýra, změklého na pokojovou teplotu
- 1 hrnek bílého cukru
- 3 lžíce vanilkového extraktu
- 1 lžička citronového extraktu (volitelně)
- 1 smetana ke šlehání
- 1 hotový korpus z grahamových sušenek
- 1 plechovka jahodového kompotu
Postup
- Ve velké míse smíchejte smetanový sýr, cukr, vanilku a citronový extrakt a šlehejte elektrickým mixérem, dokud nevznikne hladký krém.
- Přimíchejte šlehačku.
- Směs nalijte grahamový korpus a rovnoměrně uhlaďte. Navrch dejte jahodový kompot.
- Dejte do chladničky na 2 až 3 hodiny, dokud koláč neztuhne.