Těstovinový salát s tuňákem
Těstovinový salát s tuňákem je pokrm, kterému se dostává velkého uznání. Je to jedno z...
Tuňák je velmi specifickou rybou, která lze na první pohled ihned rozeznat, a to především díky svému zbarvení masa do červena. Maso tuňáka ovšem není cítit rybinou a bývá srovnáváno s telecím masem. Výhodou je také, že nemá téměř žádné kosti.
Příprava tuňáka ovšem není úplně jednoduchá, poněvadž je velmi šťavnatý a poměrně tučný, avšak, když se přepeče, tak se vysuší a jeho barva zešedne. Hojně využívaný je tuňák především do sushi či do tataráků.
Tuňák je skvělou volbou i na grilování, uzení nebo marinovaný. Je také možné se setkat s konzervovaným tuňákem, který se servíruje spíše jako rybí pomazánka nebo v těstovinových či jiných salátech.
Těstovinový salát s tuňákem
Těstovinový salát s tuňákem je pokrm, kterému se dostává velkého uznání. Je to jedno z...
California rolls – recept na sushi
Kalifornská rolka je nová podoba tradičních japonských rýžových závitků. California maki...
Jednoduché sushi
Příprava: 40 minut Vaření: 15 minut Náročnost: snadné Porce: 6 Ingredience na...
Slané koláče quiche z listového těsta – recept
Na tyto slané koláče jsem přišla docela náhodou. Chtěla jsem udělat quiche, ale nechtělo...
Zapečené těstoviny s tuňákem a zeleninou
Těstoviny s tuňákem a zeleninou připravíte za necelých 30 minut. Chuťově připomínají...
Tuňákový hamburger v kaiserce
Tuňákový hamburger v kaiserce se sezamem. Dnešní kousek děti milují doopravdy –...
Steak z tuňáka s grilovanou zeleninou
Steak z tuňáka s grilovanou zeleninou Ingredience na steak: steak z tuňáka 120...
Francouzi, ti umí žít!
Pidiseriálek o plněných bagetách zakončím stylově tam, kde se bageta zrodila. Tolik dobrot,...
Tuňákové lilky
Tento recept je rychlý a snadný. Připomíná pizzu, tak si lilečky připravte třeba v týdnu...
© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang