french_dip

Tento domácí francouzský dresink je dokonale sladkokyselý a vyžaduje snadno dostupné suroviny z lednice a spíže. Je hotový za pár minut a můžete si ho udělat extra krémový.

Příprava

  • Příprava: 5 minut
  • Počet porcí: 8

Ingredience

  • 1/2 šálku oleje, například rostlinného, řepkového nebo hroznového
  • 1/4 šálku kečupu
  • 3 lžíce jablečného octa
  • 2 lžíce krystalového cukru
  • 1/2 lžičky papriky
  • 1/2 lžičky cibulového prášku
  • 1/4 lžičky soli

Postup

  1. Do mixéru dejte 1/2 šálku oleje, 1/4 šálku kečupu, 3 lžíce jablečného octa, 2 lžíce krystalového cukru, 1/2 lžičky papriky, 1/2 lžičky cibulového prášku a 1/4 lžičky soli.
  2. Mixujte, dokud nevznikne krémová emulze.
IngredienceRecept

© 2022 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang