Jak připravit tradiční francouzský Cassoulet – recept
Cassoulet, vydatný dušený pokrm z klobásy, konfitovaného masa (obvykle kachního),...
Dietní stravování nemusí být vždy o mučení a zakazování si nějakého pokrmu. Ovšem, jak tomu je již dlouhá léta, pravidelnost v jídle je nejen prospěšná pro zdraví, ale také je velmi důležitá i při hubnutí.
U redukční diety je možné mít sladkou snídani a mít jí dostatek, aby nebyl ihned hlad. K obědu je skvělou volbou maso a jako příloha zelenina, nejideálnější kombinace.
Při redukční dietě je nutné se vyhýbat tučným dressingům či hutných krémových polévek. Nejideálnější volbou masa je samozřejmě drůbeží, a to především krůtí a kuřecí a velmi důležitá je konzumace ryb.
Jak připravit tradiční francouzský Cassoulet – recept
Cassoulet, vydatný dušený pokrm z klobásy, konfitovaného masa (obvykle kachního),...
Dieta aneb jak se začít brzy cítit lépe po vánočním hřešení
Vánoční svátky jsou náročné. Nejen proto, že je potřeba vybrat vhodné vánoční dárky...
Kuřecí hašé – recept
Toto kuřecí hašé je ideální jak k snídani, obědu i večeři. Při programu Whole30 se...
Vláknina v pečivu – recepty a jídlo bohaté na vlákninu
O vláknině toho bylo (nejen na našem blogu) napsáno již mnoho. Asi každý dnes už ví, že...
Co by to bylo za zimu bez vloček?
V dnešním článku se ale budeme věnovat trochu jiným vločkám. A pochutnáte si na nich...
Pečivo – dietní pečivo, šetřící dieta
Československý dietní systém (Doberský a kol.) byl poprvé publikován v Praze roku 1955....
Stravovací program Whole30
Tento způsob stravování pomohl celé řadě lidí vyléčit mnoho nemocí (od stabilizování...
Jarní detoxikace – je potřeba vyhnout se pečivu?
Detoxikace. Pojem, který se v posledních letech skloňuje ve všech pádech a je stálicí...
© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang