Nejlepší recept na domácí krémové arašídové máslo

PomazánkySnackyStudená kuchyněStudená kuchyně - pomazánky
domaci-burakove-maslo-recept

Naučte se s námi připravit si dokonale nadýchané a krémové arašídové máslo. Jakmile jednou ochutnáte toto domácí burákové máslo, na kupované už si nevzpomenete.

Příprava

  • Příprava: 10 minut
  • Celkem: 10 minut

Ingredience

  • 3 šálky nesolených arašídů
  • Sůl dle chuti

Postup

  1. Vložte arašídy do středně velkého kuchyňského robotu.
  2. Zpracovávejte arašídy do velmi hladké konzistence, přičemž každých 30 sekund až 1 minutu přerušujte práci, abyste podle potřeby seškrábli stěny mísy a dali motoru kuchyňského robotu pauzu.
  3. Směs bude zpočátku kouskovitá. Pak zhoustne a nakonec bude krémová a hladká. Celý proces by měl trvat asi 8 až 10 minut.
IngredienceRecept

© 2022 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang