Výborný recept na polévku s klobásou, paprikou a cibulí
Tato polévka je vynikající k večeři i k obědu, dokonale vás zasytí a skvěle chutná....
Léto, oheň, teplo a dozlatova opečený špekáček, kdo by odolal? Nejen špekáčky ovšem patří mezi uzeniny, které nejsou dle výživových poradců těmi nejzdravějšími potravinami.
Oblíbenými jsou také párky a různé salámy, které se skvěle hodí k obloženým mísám do studené kuchyně. Veškeré uzeniny jsou také skvělou volbou pro ozdobení chlebíčků, jednohubek či do různých pochoutkových salátů.
Z uzenin se také dělají skvělé uzeninové pomazánky.
      Výborný recept na polévku s klobásou, paprikou a cibulí
Tato polévka je vynikající k večeři i k obědu, dokonale vás zasytí a skvěle chutná....
      Vynikající domácí burrito
Chcete si doma vykouzlit atmosféru slunného Mexika? Můžete si ji navodit díky našemu receptu...
      Nejlepší recept na skotská vejce
Znáte skotská vejce? Jedná se o lahodný pokrm plný bílkovin, který si připravíte velice...
      Hovězí Wellington – recept
Ingredience na nádivku 750 g bílých žampionů 2 šalotky, oloupané a nahrubo...
      Italský těstovinový salát – recept
Rychlý a chutný těstovinový salát se salámem a paprikou. Ingredience 1 balení...
      Klasické domácí lasagne – recept
Připravte si tyto snadné lasagne předem a uložte je v mrazáku nevařené, až je budete...
      Lečo z cukety – recept
Nejchutnější jídla se obvykle skládají jen z pár základních surovin. Přesně to je...
      Bramborový salát – lehký bez majonézy a tradiční vánoční s majonézou
Bramborový salát je považován za něco jako národní poklad. Štědrovečerní hody si bez...
      Pomazánka sloní žrádlo – nejlepší recept
Pamatujete si na sloní žrádlo? Pokud ano, tak si pojďte připravit oblíbenou pochoutku z...
      Recept – smetanová omáčka k těstovinám
Chystáte se uvařit k večeři nebo k obědu těstoviny a nevíte, čím byste je doprovodili?...
      Recept – svíčková na smetaně
Ingredience: 700 g hovězí svíčkové50 g slaniny300 – 500 g nakrájené kořenové...
      Recept – sekaná pečeně z mletého masa
Sekaná patří mezi klasiku nejen tuzemské kuchyně. Naučíme vás, jak si připravit dokonalou...
      Recept – utopenci
Ingredience: 2 kila špekáčků1,5 kg cibule600 ml octa1200 ml vody5 lžic solilžíce...
      Slané koláče quiche z listového těsta – recept
Na tyto slané koláče jsem přišla docela náhodou. Chtěla jsem udělat quiche, ale nechtělo...
      Recept – bůčková tlačenka
Ingredience: 1 kg bůčku5 vajec1 lžíce solipepřvegeta sáčky na...
      Recept – kysané zelí zapečené s uzeným bůčkem
Ingredience: 500 g kyselého zelí200 g uzeného bůčku4 plátky šunky60 g oleje1 mrkev1...
      Recept – nakládaný bůček
Ingredience: 0,6 kg bůčkubobkový listnové koření celépepř celýsůl2 hlavičky...
      Recept – bůčková pomazánka
Ingredience: 0,5 kg libového bůčkusůlkmín10 stroužků česneku2 cibulesladkokyselé...
      Recept – francouzské brambory
Ingredience: 1 kg brambor200 – 250 g uzeného masa, salámu, špekáčků nebo točeného...
      Recept – moravský vrabec
Recept na moravského vrabce není vůbec složitý, přičemž se jedná vlastně o recept tzv. z...
      Recept – pečené vepřové v alobale
Ingredience: 400 g vepřové kýtysůl1 lžička hořčicešpetka mletého pepřešpetka...
      Bramborový guláš s kabanosem
Ingredience: 800 – 1000 g kabanosu4 velké oloupané brambory nakrájené na kostičky1...
      Recept – fazolový guláš
Ingredience: 500 g bílých fazolí400 g uzeniny nakrájené na kostičky200 ml smetany3-4...
      Italské antipasti – nejlepší italská specialita
Tento recept není ani levný, ani zdravý. Vegetariána s ním neokouzlíte, na ostatní by...
© 2025 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang