
Kakaový korpus, povidla a vysokoprocentní čokoláda
Tohle je vlastně takový dost univerzální recept na základní ale skvělé paleo kakaové...
Koláče a buchty jsou skvělou volbou pro rychlé moučníky ke kafi či odpolednímu čaji, i pro návštěvy.
Klasické kynuté buchty jsou velmi oblíbené, především tvarohové, povidlové nebo makové. Jejich příprava je sice náročnější, avšak výsledek pak stojí opravdu za to, a je tak skvělým dezertem pro každou příležitost.
Koláče mohou mít různé podoby, ať už se jedná o kynuté koláče, koláče do kulaté formy, koláče na plech, slané koláče nebo při troše expirementech například s pudinkem či krémy. Nejoblíbenějšími jsou klasické koláče s různými druhy ovoce, nejčastěji to bývají švestky a na povrchu sladká drobenka.
Kakaový korpus, povidla a vysokoprocentní čokoláda
Tohle je vlastně takový dost univerzální recept na základní ale skvělé paleo kakaové...
Recept – jablečný, jablkový koláč
Ingredience: 250 g polohrubé mouky120 g másla60 g cukru2 vařené žloutkyšpetka...
Třešňová bublanina – Recept
Ingredience 1 l mléka3 žloutky½ prášku do pečiva2 lžíce cukrusůl20 dkg polohrubé...
Bábovka hrníčková nebo koláč – Recept
Ingredience 2 hrníčky polohrubé mouky1 hrníček cukru1/2 hrníčku oleje1 hrníček...
Buchty kynuté – Recept
Ingredience 50 dkg polohrubé mouky1 celé vejce1 žloutek8 dkg cukru8 dkg...
© 2023 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang