
Perníková granola – nejlepší recept
Granola a všemožné druhy sladkých cereálií jsou symbolem snídaně pro valnou většinu...
Dbát na své zdraví je velmi důležité, a to nejen na svůj zevnějšek, ale velmi důležité je také i zevnitř. Některé potraviny nejsou těmi nejvhodnějšími pro tělo, ať už to jsou potraviny, které v sobě mají mnoho cukru nebo jsou tučné, ale také i potraviny, které mohou mít vliv na celkové zdraví, jako jsou například alergici na lepek, diabetici či intolerance laktózy.
U masa je zdravější variantou rozhodně drůbeží maso, především krůtí a kuřecí. U různých diet se jako příloha hojně využívá především rýže, avšak dají se připravit i zdravější verze těstovin, které mohou být čočkové, cizrnové, hrachové nebo žitné.
Velmi prospěšnými pro organismus jsou ryby, které by se měly konzumovat alespoň dvakrát týdně. Důležitý je také přísun vitamínů, které může dodat ovoce a zelenina.
Perníková granola – nejlepší recept
Granola a všemožné druhy sladkých cereálií jsou symbolem snídaně pro valnou většinu...
Avokádo – jak vybrat, skladovat a nechat dozrát
Avokádo je v současnosti velmi oblíbenou plodinou, nejen díky množství živin, minerálů a...
Kokosové mléko – recept
Litr domácího kokosového mléka se rovná nákladům jednoho celého kokosu (většinou stojí...
Žitná mouka
V potravinářském průmyslu se žito využívá k výrobě žitného chleba, žitného perníku,...
Vápníkový TOP 10 – ovoce
Velké množství ovoce, ve kterém najdete vápník, obsahuje i spoustu vitamínu C. Tudíž,...
Vápníkový TOP 10 – zelenina
Vápník nemusíte hledat jen v mléčných výrobcích. Mnohem lépe uděláte, pokud ho tělu...
© 2025 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang