Recept na jednoduchý zelený salát
Zelené saláty jsou nejen osvěžující, ale také zdravou a chutnou alternativou pro všechny...
Zeleninové přílohy jsou oblíbenou variantou pro dietnější typ příloh. V letních měsících je skvělou volbou k masu či rybě grilovaná zelenina, která může být nejen jako příloha, avšak také jako hlavní jídlo s dobrým dipem.
Oblíbenými jsou také přílohové saláty, které mohou být buď jednodruhové nebo mohou disponovat více druhy zeleniny, doplněné bývají o nějaký dressing či zálivku.
Recept na jednoduchý zelený salát
Zelené saláty jsou nejen osvěžující, ale také zdravou a chutnou alternativou pro všechny...
Recept na dokonalou pečenou zeleninu
Upečte si sezónní zeleninu a užijte si lahodný pokrm, který můžete snadno připravit i den...
Nakládaná červená řepa – recept
Červenou řepu lze nakládat od podzimu až hluboce do zimy. Tak dlouho při...
Recept na snadnou dušenou mrkev
Mrkev se svým zářivě oranžovým odstínem a zemitou sladkostí je všestranná zelenina,...
Recept na salát Coleslaw z červeného zelí
Coleslaw je salát z bílého nebo červeného zelí a jeho příprava je snadná. Při...
Recept na brokolici vařenou na páře
Naučte se, jak pokaždé dokonale připravit brokolici v páře. Dochuťte ji solí, pepřem a...
Recept na nejlepší smažené žampiony
Smažené žampiony jsou jedním z nejoblíbenějších pokrmů mezi milovníky hub. Tato...
Recept na restované zelené fazolky s česnekem
Milujete zelené fazolky? Zkuste si je udělat podle klasického receptu s česnekem. Zelené...
Recept na zelené fazolky na másle a česneku
Zelené fazolky na másle a česneku skvěle vypadají, výborně chutnají, a představují...
Recept na sladkokyselé červené zelí
Sladkokyselé červené zelí je snadnou přílohou mnoha pokrmům. Skvěle se hodí ke...
Recept – dušená mrkev s hráškem
Dušená mrkev s mraženým hráškem - klasická příloha. Tyto barevné recepty si zamilují...
Recept na nejlepší pečené papriky
Pečené papriky jsou ochucené olivovým olejem, oreganem a drcenou červenou paprikou....
Recept na dýňovou kaši
Dýňová kaše je základní podzimní a zimní ingrediencí, která přináší okamžitou...
Recept na smažené zelené fazolky se zázvorem a cibulkou
Smažené zelené fazolky s čerstvým zázvorem a cibulí jsou zdravou a snadnou přílohou....
Fazole vs. fazolky – a jak připravit ke steaku
Fazole i zelené fazolky patří do čeledi luštěnin, ale jsou mezi nimi některé důležité...
Cuketové placky a cukeťáky – nejlepší recept
Cuketa je úžasná lehká zelenina s velmi nízkou energetickou hodnotou, vysokým obsahem...
Nejlepší recept na špenát – příprava a jak uvařit
Špenát je zelená listová zelenina, která je plná důležitých vitamínů a minerálů....
Nejlepší grilovaná zelenina – recept – v troubě i na grilu
Jakmile se přehoupne červenec, připravuje se grilovaná zelenina na grilu téměř každý...
Rychlé kimchi – recept – pravé kimči a salát
Kimči je tradiční korejská příloha ze solené kvašené zeleniny. Je známé již stovky...
Zelí vs. kapusta – kapustové zelí
Svého předka mají zelí i kapusta pravděpodobně stejného – je jí brukev zelná. I...
Recept na rybí tacos
Ryby marinované v klasických mexických svěžích chutích a opečené dozlatova. Lehce...
Recept na pečenou okru
Dušená okra je skvělá, ale pro zpestření ji čas od času upečte. Je to tak jednoduché a...
Recept na salát z červené řepy s rukolou a balzamikovou zálivkou
Tento salát z červené řepy chutná fantasticky a jeho příprava je tak jednoduchá. Jedná se...
Recept na pečenou kořenovou zeleninu s rajčaty a kapustou
Zahřejte se v zimě tímto příjemným ragú z pečené kořenové zeleniny s rajčaty a...
© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang