
Fazolové karbanátky – Recept
Ingredience 1 hrnek fazolícibule1 vejce1 lžíce hořčice2 žemle namočené ve...
Vegetariánství je způsob životního stylu a stravování, může být i dietním, kdy je z pokrmů úplně vyloučeno maso. Vyloučeno je veškeré hovězí maso, drůbeží maso, vepřové, zvěřina či maso z jiných živočichů a také ryby.
U vegetariánů je ovšem vyloučeno nejen přímo maso, avšak můžou být také vyloučeny i vnitřnosti, jako jsou játra, ledvinky, žaludek a další a také kůže. Náhražky masa jsou v podobě tofu nebo také rostlinné náhražky masa. Převládají velmi zeleninová jídla a různé těstoviny, brambory či luštěniny.
Velmi oblíbenými jsou do vegetariánských pokrmů také houby.
Fazolové karbanátky – Recept
Ingredience 1 hrnek fazolícibule1 vejce1 lžíce hořčice2 žemle namočené ve...
Fazole po bretaňsku – Recept
Ingredience 40 dkg bílých fazolí5 dkg sádla1 malý rajčatový protlakpůlka cibule3 dkg...
Hubník – flíčky s houbami
Ingredience 30 dkg flíčků (nejlépe celozrnné)40 dkg ve slupce vařených bramborhrst...
Brokolicový nákyp s lučinou a sýrem Grana Padano
Brokolice je vynikající zelenina plná vitamínů, pyšní se navíc také poměrně vysokým...
© 2023 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang